2010-01-04 14:52:34• hírek • Szatmar.ro

Didi nélkül maradt a CFR

fotó: leixoessc.pt
fotó: leixoessc.pt

A brazil csatár a tavaszt a portugál bajnokságban tölti, kölcsönben.

Didi elhagyja a Kolozsvári CFR csapatát és a tavaszt kölcsönben a portugál bajnokság 13. helyezettjénél, a Leixoesnél tölti. Ezt a Porto közeli Matosinhos város csapata jelentette be hivatalos honlapján hétfő délután.

Cleidimar Magalhaes Silva 2007-ben a Pacos de Ferreirától érkezett Kolozsvárra, a CFR akkor 700.000 eurót fizetett érte. Didi remekül kezdett új csapatában, első 18 meccsén hét gólt szerzett, amivel nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a gárda megszerezze első és mindez idáig utolsó bajnoki címét. Ő maga azonban a 18. fordulóban súlyos sérülést szenvedett Temesváron, amely folyamatosan gátolta további kibontakozását.

A Leixoes három évvel ezelőtt jutott fel az élvonalba, a tavalyi szezonban nem kis meglepetésre a hatodik helyen végzett. Idén már nem megy ilyen jól a gárdának, hisz 11 ponttal a 13. helyet foglalják el. „Góljaimmal szeretnék ahhoz hozzájárulni, hogy a Leixoes bent maradjon az élvonalban. Ha ez sikerül, akkor én is elégedett leszek", nyilatkozta Didi a klub honlapjának. Új csapatánál mellesleg ismét együtt dolgozhat azzal a José Matával, aki anno Európába hozta a most 27 esztendős csatárt.

Érdekesség, hogy Didi egyik vetélytársa a csapatba kerülésért Cong Vinh Le lesz, aki az első vietnámi játékos, aki pályára lépett valamely neves európai bajnokságban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: